Eiffeltårnet

Her kan du kjøpe billetter til Eiffeltårnet eller kombinere besøket med en lunsj eller middag i Eiffeltårnet. Velg det perfekte Eiffeltårn besøk i et av våre mange tilbud!

Bestill på forhånd

Vi var veldig fornøyd med de forhåndsbestilte billettene, spesielt når vi skulle opp i Eiffeltårnet. Uten disse ville vi måtte vente i timesvis. Turen var godt organisert og bra. Vi valgte i tillegg å kjøpe billetter til det øverste nivået i Eiffeltårnet og rakk derfor ikke bussen videre. En time er nok i minste laget. Vi var ellers godt fornøyd med opplegget.

Elisabeth, Sandnes
ONS, 30 APR 2014
4.0 (4)
Tur til Eiffeltårnet

Vi var i Paris med barnebarn og tok en buss-rundtur med billetter til Eiffeltårnet og det fungerte helt fint. Ikke minst var det stort pluss med en guide og direkte inngang til tårnet.

Torill, Fredrikstad
LØR, 05 OKT 2013
4.0 (4)
Minneverdig tur

Vi booket billetter gjennom parisbilletter.no - siden var fin og oversiktlig med gode forklaringer til hva det enkelte inneholdt. Vi kjøpte billett som inkluderte middagscruise på seinen, eiffeltårnet og moulin rouge. Opplegget var godt organisert, vi møtte opp på avtalt tid 1/2t i forveien, og ble møtt av hyggelig personell. De booket oss inn, og viste vei til korrekt buss. Busstransporten mellom de ulike plassene gikk greit, og var bra organisert med guide. Middagscruise på Seinen var en opplevelse, med god mat og drikke. Eget bord fikk vi også. Ekstra drikke måtte kjøpes utenom. Eiffeltårnet på kveldstid var nok en opplevelse, noe kø - men en flott utsikt. Billetten var ikke inkludert helt til toppen av Eiffeltårnet, dette kom utenom. Kl.222 så tenner de alle blinkende lys på Eiffeltårnet, og står en på bakken og ser dette så er det en opplevelse i seg selv. Turen etter gikk deretter til Moulin Rouge, vi slapp å stå i kø - og gikk forbi den lange køen som allerede var der. Inne ble vi tilvist bord (denne gang på 6-manns bord) med andre i gruppen. Champagne ble utlevert, og kunne nytes til et minneverdig show. Alt i alt et flott opplegg, god informasjon og oppfølging av parisbilletter.no. Anbefales til andre reisende :-)

Eirik, Florø
ONS, 25 SEP 2013
4.0 (4)
Sightseeing og Eiffeltårnet

Det var enkelt å få tak i billettene, og sightseeingen var helt ok i en moderne buss. Adgangen til toppnivået i Eiffeltårnet kunne ha vært et valg i billettbestillingen, slik at man slapp å stå i kø for event. kjøp av nye billetter dit.

Jan arvid, Kvanne
TIR, 24 SEP 2013
4.0 (4)
Eiffeltårnet
 
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

4.0
(4.0)

Opplev Eiffeltårnet, cruise på Seine og en guidet busstur i Paris på kveldstid. Kjøp billetter til denne sightseeingturen i Paris her!

  Fra 615 kr
Hopp over køen : EIfeltårn tur

Hopp over køen : EIfeltårn tur

2.3
(2.3)

Opplev det beste av Paris med en vakker sightseeing tur gjennom Paris, som ender på 2. etasje i Eiffeltårnet . Hopp over køen, kjøp dine billetter til Eiffeltårn tur her!

  Fra 425 kr
Middag Restaurant 58 Tour Eiffel

Middag Restaurant 58 Tour Eiffel

4.6
(4.6)

Opplev en middag i lysene fra Paris på Restaurant “58 Tour Eiffel” i Eiffeltårnet! Billetter til middagen kan bestilles her!

  Fra 776 kr
Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

4.2
(4.2)

Middagscruise på Seine, besøk i Eiffeltårnet og kabaret på Moulin Rouge i Paris. Bestill billetter her!

  Fra 2342 kr
Eiffel Tower Dinner, Cruise & Lido de Paris

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Lido de Paris

Spis middag i Eiffeltårnet, bli med på båttur på Seine og avslutt kvelden på Lido de Paris! Kjøp billetter til middag i Eiffeltårnet, båttur og Lido de Paris her!

  Fra 2196 kr
Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge

Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge

4.0
(4.0)

Spis middag i Eiffeltårnet, bli med på båttur på Seine og avslutt kvelden på Moulin Rouge! Kjøp billetter til middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge her!

  Fra 2644 kr
Restaurant 58 Eiffel tårnet og Cruise

Restaurant 58 Eiffel tårnet og Cruise

4.0
(4.0)

Nyt en fin middag på Restaurant 58 i 1s etasje på Eiffeltårnet, fulgt av et cruise på Seinen. Kjøp billetter her!

  Fra 1483 kr
Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn