Bestill billetter til Le Louvre & Orsay-museet

Le Louvre & Orsay-museet

Beundre noen av de mest berømte kunstskattene i verden på Le Louvre eller Orsay-museet i Paris. Hos oss kan du finne guidede turer eller bare inngangsbilletter, slik at du kan utforske Louvre og Orsay på egen hånd.

Le Louvre & Orsay-museet
 
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Nyt Louvre-museet i Paris i ditt eget tempo og lære mer om mesterverk som Mona Lisa med en informativ lydguide. Bestill billetter på nettet og slipp inngangskøen til billettluka på Louvre!

Fra 399 kr
 Montmartre og Louvre Museet

Montmartre og Louvre Museet

Nyt to av Paris' mest elskede skatter: Det sjarmerende nabolaget Montmartre og Sacré Coeur ,og verdenskjente Louvre. Bestill billetten hjemmefra og slipp køene til Louvre!

Fra 806 kr
Louvre Museet

Louvre Museet

Louvre er et absolutt must-see når du besøker Paris. Bestill en omvisning i det verdenskjente kunstmuseet og unngå massive køer til museet!

Fra 684 kr
Rundvisning på Orsay-museet

Rundvisning på Orsay-museet

Nyt en rundvisning på Musée d'Orsay i Paris! Orsay-museet er kjent for den største samling av impresjonistiske og post-impresjonistiske malerier i verden og museet er et must for enhver kunstentusiast som besøker Paris! Bestill billetter hjemmefra!

Fra 588 kr
Orsay Museum with audio guide

Orsay Museum with audio guide

Enjoy a visit to Musée d'Orsay in Paris! The world-renowned museum is famous for its large collection of Impressionist and Post-Impressionist paintings. Your audio guide and map will lead you to all of the most famous artworks! Book your tickets from home and skip the line to the ticket office!

Fra 444 kr
Paris-museumskort - 2 dager

Paris-museumskort - 2 dager

Få ubegrenset tilgang til over 60 av Paris' mest populære museer og monumenter med Paris-museumskort! Kortet er gyldig i to sammehengende dager, og gjør at du slipper køen til noen av de mest utrolige severdigheter og museene i og utenfor Paris. Inkludert Orsay-museet, Slottet i Versailles og mye mer!

Fra 636 kr
Paris-museumskort - 4 dager

Paris-museumskort - 4 dager

Få ubegrenset tilgang til over 60 av Paris' mest populære museer og monumenter med Paris-museumskort! Kortet er gyldig i fire sammehengende dager, og gjør at du slipper køen til noen av de mest utrolige severdighetene og museene i og utenfor Paris. Inkludert Orsay-museet, slottet i Versailles og mye mer!

Fra 852 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn