Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge

Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge

Pris fra 2331 kr

Spis middag i Eiffeltårnet, bli med på båttur på Seine og avslutt kvelden med et flott show på Moulin Rouge! En perfekt kveld og en av våre absolutt mest populære turer i Paris.

Du starter kvelden med å spise middag (drikke er inkludert) på den nye restauranten 58 Tour Eiffel som ligger på det første nivået i Eiffeltårnet før du opplever Paris’ mest berømte monumenter om bord fra båten som seiler på Seine.

Etter cruiset vil bussen kjøre deg til Moulin Rouge , hvor du vil se "Féerie ", den nyeste Moulin Rouge-kabareten. Hver person blir servert et glass Champagne .

En luksusbuss kjører deg mellom attraksjonene og tilbake, og det vil hele tiden være en fransk- og engelsktalende guide til stede.

NB!
* Restauranten 58 Tour Eiffel og Moulin Rouge er alltid svært populære, slik at det kan oppstå noe venting for å komme inn i restauranten og på Moulin Rouge Vi fraskriver oss alt ansvar for dette.
* Det er ofte mange gjester på Moulin Rouge, og derfor kan det for noen føles trangt inne i lokalet.
* Dersom dere er flere enn 8 personer, kan det hende at ikke alle får sitte ved samme bord på 58 Tour Eiffel.
* Ved sjeldne anledninger, og noen ganger avhengig av været, arrangeres båtturen før middagen i 58 Tour Eiffel. Dette kan endre seg på kort varsel, og det er derfor ikke sikkert at vi rekker å få gitt deg beskjed om endringen. Vi fraskriver oss alt ansvar for dette.
* Pent antrekk kreves

Varighet: 7-8 timer.

Avgangstider: Hver dag kl. 18.15. Vennligst møt på avgangsstedet minst 20 minutter før avgang.

Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge begynner og avsluttes i 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris!

NB! I bussen vil du bli spurt om hvilket hotell du bor på, og dersom det ligger i sentrum av Paris, vil bussen prøve å slippe deg av i nærheten av hotellet.

 

Veldig bra 4.0

4.0 1 customer reviews
Selve opplevelsen.

En fin opplevelse, men det ble veldig masete mellom hver attraksjoner, hadde liten tid mellom middagen og båtturen. Helt greit forklart om hvor vi skulle møtes opp,og om hva vi hadde i vente. Men når det gjelder selve guiden så syntes jeg hun skulle hatt en opplæring på hvordan man oppfører seg iforhold til kunden. En kunde ble skjellet ut blandt kundene ved inngangen til Moulin Rouge av guiden, fordi hun spurte guiden hvorfor vi var blitt plassert i feil kø( sto i kø 1/2 time), slik at vi så vitt rakk showet.Vi ble husset inn og plassert ved bordene i hu og hast, kan vel si at det var ikke slik jeg hadde ventet det. Men showet var strålende.

Morten batteri, Skien
TIR, 28 JAN 2014
4.0

Bestill billetter

Velg dato
Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge Info
Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge, ParisBilletter.no

Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge
Du må møte opp på denne adressen seneste 20 minutter før avgang:
CityRama
2 Rue Des Pyramides,
75001 Paris

Info

Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge
Turen går hver kveld kl. 18.15.

Retninger

Retninger
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

Se på et kart Se på et kart

Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn