Sightseeing

Sightseeing i Paris er måten å se og nytte byen fra busser, cruise på Seinen, fra Eiffeltårnet eller fra mange andre spennende måter

Bestill på forhånd

Vi var veldig fornøyd med de forhåndsbestilte billettene, spesielt når vi skulle opp i Eiffeltårnet. Uten disse ville vi måtte vente i timesvis. Turen var godt organisert og bra. Vi valgte i tillegg å kjøpe billetter til det øverste nivået i Eiffeltårnet og rakk derfor ikke bussen videre. En time er nok i minste laget. Vi var ellers godt fornøyd med opplegget.

Elisabeth, Sandnes
ONS, 30 APR 2014
4.0 (4)
Tur til Eiffeltårnet

Vi var i Paris med barnebarn og tok en buss-rundtur med billetter til Eiffeltårnet og det fungerte helt fint. Ikke minst var det stort pluss med en guide og direkte inngang til tårnet.

Torill, Fredrikstad
LØR, 05 OKT 2013
4.0 (4)
Sightseeing og Eiffeltårnet

Det var enkelt å få tak i billettene, og sightseeingen var helt ok i en moderne buss. Adgangen til toppnivået i Eiffeltårnet kunne ha vært et valg i billettbestillingen, slik at man slapp å stå i kø for event. kjøp av nye billetter dit.

Jan arvid, Kvanne
TIR, 24 SEP 2013
4.0 (4)
Sightseeing
 
Sightseeing og cruise

Sightseeing og cruise

Order your Sightseeing and Cruise tickets to the Paris and Cruise tour with Paris Vision in Paris. See all of Paris by bus and boat in a great, smart and easy way!

  Fra 303 kr
Sightseeing Paris

Sightseeing Paris

Bestill sightseeingbilletter til Paris Express med Paris Vision i Paris. Se hele Paris fra buss på en flott, smart og enkel måte!

  Fra 212 kr
Hopp over køen : EIfeltårn tur

Hopp over køen : EIfeltårn tur

2.3
(2.3)

Opplev det beste av Paris med en vakker sightseeing tur gjennom Paris, som ender på 2. etasje i Eiffeltårnet . Hopp over køen, kjøp dine billetter til Eiffeltårn tur her!

  Fra 439 kr
Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

3.6
(3.6)

Bestill billetter til sightseeingturer med buss, båt og i luften i Paris. Paris Panoramic Tour viser deg det beste av Paris. Bestill billetter her!

  Fra 590 kr
Paris Essential

Paris Essential

Bestill billetter til Paris Essential, sightseeingtur i Paris med buss, båt og lunsj i Eiffeltårnet. Kjøp billetter til Paris Essential her!

  Fra 973 kr
Heldagstur i Paris

Heldagstur i Paris

Bestill billetter til heldagsutflukt i Paris og se hele Paris inkl. inngang til Louvre, båttur på Seine, Eiffeltårnet og Notre dame. Kjøp billetter til heldagsutflukt her!

  Fra 1271 kr
Sightseeing til Versailles

Sightseeing til Versailles

3.0
(3.0)

Besøk Slottet i Versailles utenfor Paris med buss fra Paris Vision. Denne turen tar deg direkte til Versailles. Kjøp billetter til Versailles her!

  Fra 494 kr
Kveldstur i Paris

Kveldstur i Paris

Lys i Paris er en sightseeingtur med luksusbuss gjennom Paris når det er mørkt. Billetter til Lys i Paris kan du kjøpe her!

  Fra 273 kr
Kveldstur i Paris med buss og båt

Kveldstur i Paris med buss og båt

Lys i Paris og cruise er en sightseeingtur om kvelden som foregår både med buss og båt. Billetter til Lys i Paris kan du kjøpe her!

  Fra 384 kr
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

4.0
(4.0)

Opplev Eiffeltårnet, cruise på Seine og en guidet busstur i Paris på kveldstid. Kjøp billetter til denne sightseeingturen i Paris her!

  Fra 636 kr
 Montmartre og Louvre Museet

Montmartre og Louvre Museet

Nyt en guidet tur til Montmartre, Place du Tertre, Sacré Coeur og Louvre i Paris. Bestill billetter for denne turen i Paris her!

  Fra 726 kr
Historiske Paris

Historiske Paris

Den Historiske Paris-turen er en guidet tur gjennom den eldste delen av Paris, inkludert Ile de Cité og Notre Dame. Kjøp billetter her!

  Fra 626 kr
Versailles og Paris

Versailles og Paris

Se hele Paris og besøk Versailles på denne Versailles og Paris turen med full guiding. Kjøp billetter her!

  Fra 1462 kr
Paris Open Tour

Paris Open Tour

4.0
(4.0)

Paris L'OpenTour er den beste Hopp på - Hopp av sightseeingen i Paris. Bestill dine L'OpenTour billetter her, og nyt Paris i ditt eget tempo

  Fra 313 kr
Paris Magiske Sightseeing Cruise

Paris Magiske Sightseeing Cruise

Bestill billetter til Paris Sightseeing Cruise og se det beste av Paris med båt. Alle de historiske stedene fra en komfortabel båt. Bestill billetter til Paris Sightseeing Cruise her!

  Fra 142 kr
Batobus Paris

Batobus Paris

Kjøp billetter til Batobus Paris og dra på sightseeing med båt med hop on hop off service. Se alle de berømte severdighetene med båt. Bestill billetter til Batobus Paris her!

  Fra 157 kr
Sjokolade Tur i Paris

Sjokolade Tur i Paris

Bli med på denne rundreise i Saint-Germain des Prés og oppdag en fantastisk verden av sjokolade. Turen vil gi deg en god innsikt i sjokolade og dets historie. Kjøp billett til Sjokolade Tur i Paris her!

  Fra 857 kr
Kulinarisk opplevelse i Paris

Kulinarisk opplevelse i Paris

Kjøp billetter til kulinarisk opplevelse i Paris og nyt fransk mat på sitt beste. Kom til lunsj og lær noen gode franske oppskrifter. Kjøp billetter til kulinarisk opplevelse i Paris her!

  Fra 1745 kr
Skjulte skatter i Paris

Skjulte skatter i Paris

Kjøp billetter til vår spasertur i Paris 'skjulte skatter og utforsk Paris på sitt beste. En guidet tur rundt de beste og mest godt skjulte steder i Paris. Se Buren Coloumns, Vivienne shopping arcase og Garnier Opera. Kjøp billetter til skjulte skatter i Paris her!

  Fra 363 kr
Latinerkvarteret

Latinerkvarteret

Kjøp billetter til Latinerkvarteret en spasertur rundt det historiske Paris. Oppdag Paris på en original måte med all skjønnheten Latinerkvarteret har å tilby. Kjøp billetter til Latinerkvarteret her

  Fra 303 kr
Paris pass

Paris pass

3.0
(3.0)

Få gratis adgang til mer enn 60 av Paris beste attraksjoner, gratis transport i sone 1-3, ett cruise på Seine og mye mer. Med Paris pass sparer du både tid og penger. Skaff ditt pass her.

  Fra 1170 kr
Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn