Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Pris fra 620 kr

Se og lær mer om Paris på denne kveldsturen som også tar deg med på båttur og besøker Eiffeltårnet.

På den første delen av turen besøker du det andre nivået i Eiffeltårnet (inngangsbillett er inkludert), kanskje den mest berømte bygningen i Paris, og herfra har du en fantastisk utsikt over Paris.

Den andre delen av turen er en vakker båttur på Seine hvor du ser en rekke av Paris’ kjente monumenter med vakker belysning.

Denne turen gir deg mulighet til å oppleve Paris, historien, bulevardene med sine livlige kafeer og vakkert opplyste monumenter og plasser: Concorde- og Vendome-plassen, Operaen, Madeleine-kirken, rue Royale, Champs-Elysees, Triumfbuen, Trocadero, Invalidedomen, Notre dame og Chatelet er bare noen av attraksjonene vi besøker.

Individuelle hodetelefoner med innleste kommentarer er tilgjengelig på: fransk, engelsk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, koreansk, arabisk, russisk, gresk, japansk og mandarin.

Varighet: 4 timer.

Barn: 3 til 11 år.

Avgangstider: Hver dag kl. 18.15. Vennligst møt på avgangsstedet minst 20 minutter før avgang.

Kveldstur i Paris med cruise og besøk i Eiffeltårnet begynner og avsluttes i 2 Rue des Pyramides, 75001 Paris!

 

Veldig bra 3.8

3.8 4 customer reviews
Koselig

Vi var i Paris når det var veldig kaldt og mye regn. Både voksne og barn koste seg på tur, både i båt og buss. Godt å sitte inne. Paris er en vakker by også om kvelden. Veldig hyggelig guide. Eneste som vi var lei oss for at vi ikke kom opp i toppen. Vi visste at denne turen var bare til andre etg. Så det var jo greit.

Tone h, Sylling
LØR, 28 FEB 2015
3.8
Check

Få gjort unna turistfellene i en fei og få en god oversikt over byen. Dette går ikke i dybden, men fungerte utmerket som en første aktivitet i byen. Jeg fikk oversikt og kunne "checke" av flere attraksjoner og jeg hadde litt info for å gå i dybden finne ut mer om de deler av byen jeg selv ville.

Anne, Oslo
MAN, 06 OKT 2014
3.8
Bestill på forhånd

Vi var veldig fornøyd med de forhåndsbestilte billettene, spesielt når vi skulle opp i Eiffeltårnet. Uten disse ville vi måtte vente i timesvis. Turen var godt organisert og bra. Vi valgte i tillegg å kjøpe billetter til det øverste nivået i Eiffeltårnet og rakk derfor ikke bussen videre. En time er nok i minste laget. Vi var ellers godt fornøyd med opplegget.

Elisabeth, Sandnes
ONS, 30 APR 2014
3.8
Tur til Eiffeltårnet

Vi var i Paris med barnebarn og tok en buss-rundtur med billetter til Eiffeltårnet og det fungerte helt fint. Ikke minst var det stort pluss med en guide og direkte inngang til tårnet.

Torill, Fredrikstad
LØR, 05 OKT 2013
3.8

Bestill billetter

Velg dato
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet Info
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet, ParisBilletter.no

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet
Du må møte opp på denne adressen seneste 20 minutter før avgang:
CityRama/Paris Vision
2 Rue Des Pyramides
75001 Paris.

Info

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet
Turen går hver kveld kl. 18.15

Retninger

Retninger
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

Se på et kart Se på et kart

Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn