Utenfor Paris

Når du først er i Paris, hvorfor ikke bruke litt tid på å besøke de omliggende områdene? Her kan du bestille turer til vakre Giverny og se Monets hager eller turer til landingsstrendene i Normandie! Eller hva med å besøke klosteret ved Mont Saion Michel? Eller bli med på vin- eller champagnesmakings tur i Reims eller Bourgogne?

Utenfor Paris
 
Asterix Park®

Asterix Park®

4.5
(2)

Besøk Asterix Park Paris på denne fullguidede turen en dags busstur fra Paris til Asterix Park Paris. Kjøp billetter her!

  Fra 646 kr
Outlet Shopping Paris

Outlet Shopping Paris

3.0
(1)

Besøk La Vallée-landsbyens outlet shopping utenfor Paris med denne bussturen fra Paris. Kjøp billetter på nettet her!

  Fra 217 kr
Reims Champagne

Reims Champagne

Nyt en heldagstur i champagnens tegn! Denne turen appellerer spesielt til champagnekjennere, og er en kombinasjon av både teknisk og generell informasjon med champagnesmakning. Bestill på nettet!

  Fra 1518 kr
Disneyland® med buss

Disneyland® med buss

4.0
(1)

Besøk Disneyland® Paris! Med forhåndsbestilte billetter kan du hoppe på bussen fra Paris til Disneyland og slippe de lange køene til Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

  Fra 1107 kr
Giverny og Monét

Giverny og Monét

3.0
(1)

Fullt guidet tur fra Paris til Giverny for å besøke Monets berømte hage og hus. Billetter til Giverny og Monets hjem her!

  Fra 944 kr
Strendene i Normandie

Strendene i Normandie

Nyt en heldagstur fra Paris til Normandie! Opplev Pointe du Hoc, Omaha Beach, Arromanches og Juno Beach. Dette er den ultimate turen for alle som er interessert i 2. verdenskrig. Bestill billetter på nettet!

  Fra 2046 kr
Tur til Mont-Saint-Michel Abbey

Tur til Mont-Saint-Michel Abbey

Guidet busstur fra Paris til klosteret på Mont Saint-Michel. Billetter til denne turen kan kjøpes her!

  Fra 1931 kr
Disneyland® m. fortrinnsrett i køen

Disneyland® m. fortrinnsrett i køen

3.0
(1)

Forhåndsbestill inngangsbillettene dine til Disneyland hjemmefra og slipp køen til billettluka i både Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Det er garantert gøy for hele familien!

  Fra 777 kr
Fontainbleau Slott

Fontainbleau Slott

Kjøp billetter til Fontainbleau slott og oppleve en del av fransk historie når du besøker dette fantastiske slottet med en guide. Spaser i den vakre hage og oppdag bronsestatuer. Kjøp billetter til Fontainbleau slott her!

  Fra 749 kr
Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn