Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Historiske Paris

Fra kr 622
Paris er en gammel by og ble grunnlagt for omtrent 2000 år iden ved Cité øyen (Ile de la Cité ). Med vekt på historien og kunsten i Paris vil denne turen inkludere en kjøretur gjennom den eldste delen av byen! Først vil du beundre Vendomeplassen, det gamle operahuset (Opera Garnier ), Le Grand Louvre, Hotel de Ville (Rådhuset) Bastilleplassen, Rue Saint-Antoine, Marais-distriktet, det Latinske Kvarter, Sorbonne, Collège de France, Panthéon, Luxemburghagene (Senatet) og Saint-Germain des Prés .

Derfra er det en kort overgang til Cité øyen, der du vil bli med på en guidet tur inne i Notre Dame (dersom det pågår en messe vil guiden fortelle om kategralen og de tre portalene fra utenfor kirken, ettersom det ikke er lov tilå snakke inne). Etter besøket i Notre Dame (Batobus), vil du få komme tilbake til PARISCityVISION kontoret, nær Louvre museet og Tuileries Hagene.

Viktig informasjon :
- Turen er på Engelsk!
- Varighet: Nesten 4 timer.
- Turen starter 09:15 hver dag.
- Dersom det pågår en messe vil guiden fortelle om kategralen og de tre portalene fra utenfor kirken, ettersom det ikke er lov tilå snakke inne
- Om vinteren, eller når elven går for høyt, kan det tenkes at turen blir gjort kun med buss og ingen båttur.
- Turen starter og slutter ved PARISCityVISION, 2 Rue Des Pyramides, 75001 Paris.

Billett-kategorier

Voksen (18+)
Barn (3-17)
Barn (0-2): Gratis

Åpningstider

Turen starter 09:15 hver dag.

Åpningstider

Veibeskrivelse

Historiske Paris