Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Crazy Horse

4.1 (54)

Opplev et fantastisk show på den ikoniske Crazy Horse i Paris. Showet består av en serie sensuelle forestillinger av de legendariske Crazy Horse-danserne, og fokuset ligger på å hylle kvinnekroppen. Du kan nyte bare showet, med champagne eller med en deilig middag.
 

Høydepunkter

- Opplev den unike Crazy Horse-kabareten
- Se et show med fokus på å hylle femininitet
- Bli fortryllet av den sensuelle dansestilen
- Kos deg med showet i seg selv, med champagne eller med middag

Hva kan jeg forvente?

Lysene i rommet senkes og rampelyset tennes. En kvinnelig silhuett beveger seg, danser sensuelt over scenen. Farger eksploderer og showet på Crazy Horse i Paris har uten tvil begynt!

Stilletthæler, glitter, rød leppestift og sort blondekostymer er bare noen små detaljer deler av det fantastiske showet du får oppleve på Crazy Horse! Dette er den mest ikoniske av alle parisiske kabareter - og det pågående showet, "Totally Crazy!", er intet unntak. Showet er fylt med fargerike lys, vanvittige effekter og er muligheten for deg å oppdage 65 år med utrolige kreasjoner og glamour pakket inn i ett fortryllende show.

Crazy Horse har vært aktiv siden 1951 - og det fortsetter å imponere publikum om og om igjen! Det er en ekte parisisk kabaret som hyller den kvinnelige kroppen. Du får derfor oppleve nesten fullstendig nakenhet og mange sensuelle danser. Det er glamorøst, forførende, og det trekker oppmerksomheten til danserne på en måte du kanskje ikke har opplevd før. La deg fortrylles av de vakre danserne på den ekte måten av et Crazy Horse-show.
 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg en printet kopi, eller vis billetten på mobiltelefonen din.

Hvilke seter skal jeg velge?
Du kan se kart over plassene på Crazy Horse her. Vær oppmerksom på at du ikke kan bestille spesifikke seter eller bord - bare en kategori. Vi tilbyr ikke Box VIP-seter som et alternativ.

Hvordan fungerer det hvis jeg velger "Middag og show"?
Hvis du velger Dinner & Show, kan du nyte en deilig treretters middag, en halv flaske vin, en halv flaske mineralvann og kaffe eller te. Menyen varierer avhengig av årstid.

Middagen er på Fouques restaurant. Etter middagen kan går du til Crazy Horse for å se showet. Det er omtrent ti-minutters spasertur.
 

Viktig informasjon

- Det er en kleskode: casual og business casual. Slips, dresser eller kjole er akseptert. Jeans, shorts, joggesko er ikke tillatt.

Billettkategorier

Voksen (16+)
Barn under 16 år har ikke adgang til forestillingen.

Passer dette meg?

Showet passer ikke for barn. Barn under 16 år har ikke adgang til forestillingen.

Åpningstider

Vennligst sjekk bookingkalenderen for tilgjengelige datoer og tidspunkt. 

Bestill
Fra kr 1,489

tir, 31 jan 2023

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Varighet: 1 timer 30 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Inngangsbillett til Crazy Horse.
- Showet «Totally Crazy!»
- Avhengig hva du velger: Bare show, show og champagne, middag og show.

Åpningstider

Veibeskrivelse

Crazy Horse

Adresse
Crazy Horse 12 avenue George V 75008 Paris

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine