Paris på sykkel eller segway

Opplev Paris på sykkel eller segway, og se byens høydepunkter. Paris er en enkel by å både sykle og segway’e i. Vi har også spesialturer i Versailles. Finn din sightseeingtur her!

Paris på sykkel eller segway
 
Paris' beste: Sykkeltur 

Paris' beste: Sykkeltur 

Sus forbi turgrupper til fots og sightseeing-busser på den blå sykkelen din, og kom tett på noen av Paris' mest populære monumenter på en morsom og trygg måte! Bestill din sykkeltur her!

Fra 347 kr
Paris' hemmeligheter: Sykkeltur

Paris' hemmeligheter: Sykkeltur

Bli med oss på Paris' hemmeligheter: Sykkeltur og opplev en ny side av Paris. Turen er for deg som vil bli kjent med Paris' skjulte sjarm og se hva som gjør byen så fascinerende for oss lokale. Bestill i dag!

Fra 380 kr
Sykkeltur i Versailles

Sykkeltur i Versailles

Sykkeltur i Versailles er den perfekte måten å oppdage storheten til dette 8 km2 store, rojale området. Du kan oppleve alle høydepunktene i de massive hagene på sykkel. Bestill din sykkeltur i Versailles her!

Fra 911 kr
Kveldstur i Paris på sykkel med båtcruise

Kveldstur i Paris på sykkel med båtcruise

Vår Kveldstur på sykkel tar deg med til de beste, opplyste monumentene idet solen går ned over Paris. Du får blant annet oppleve underverkene Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Notre-Dame og Louvre om natten. Dette er en vakker og morsom tur i Paris! Bestill kveldstur på sykkel her!

Fra 412 kr
Sykketur til Loiredalen

Sykketur til Loiredalen

Bli med på sykkeltur i Loiredalen utenfor Paris! Det er den eneste sykkelturen som dekker to chateaux'er, et marked og en vinsmaking på kun én dag. Sikre deg en plass på denne populære turen, bestill hjemmefra!

Fra 2114 kr
Sykkeltur i Monets hage

Sykkeltur i Monets hage

Bli med på sykkeltur til vakre Normandie og landsbyen Vernon, hvor du får utforske Monets private hager på sykkel. Turen inkluderer også inngang til Monets hus, som du kan utforske på egen hånd. Dette er en perfekt familietur! Bestill billetter her.

Fra 0 kr
Segwaytur i Paris

Segwaytur i Paris

Tilbring et par timer på en segway i Paris! Dette er den perfekte turen for både de som besøker byen for første gang og for Paris-veteraner. Og vi er overbevidste om at begge parter vil være enige i at å kjøre på segway er en herlig måte å oppleve Lysets By. Bestill her!

Fra 651 kr
Segwaytur i Paris om kvelden 

Segwaytur i Paris om kvelden 

Avslutt dagen din i Paris med å cruise rundt i "Lysets by" magiske gater. Den lille turgruppen garanterer en personlig og intim opplevelse, med minner for livet! Opplev Paris i solnedgangen, bestill din segway-tur i dag!

Fra 759 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn