Eiffeltårnet - slipp-køen og cruise på Seinen

Eiffeltårnet - slipp-køen og cruise på Seinen

Pris fra 472 kr

Slipp køen til Eiffeltårnet og nyt et 1-times Seine Cruise! Vær lurere enn de andre turistene og unngå å stå i kø i 2-4 time. Etter besøket i Eiffeltårnet venter det et 1-times cruise på Seinen.

Høydepunkter:
- Slipp køen til Eiffeltårnet og spar tid
- Når du er i tårnet kan du bli så lenge du vil
- Prioritetsbillett til 2. etasje i Eiffeltårnet
- Nyt et timeslangt cruise nedover Seinen

Spar tid ved å slippe køen
Så enkelt er det: Du bestiller billett med oss ​​på nettet, og på dagen du skal besøke tårnet møtes du med guiden vår ved siden av Eiffeltårnet for å få slipp køen-billetten din til Eiffeltårnet. Du blir så fulgt rett til inngangen for de med framtrinnsrett, slik at du kan tilbringe tiden på å utforske Eiffeltårnet i stedet for å stå i kø!

Billettene gir prioritet til Eiffeltårnets 2. etasje, så du ikke trenger å stå i kø. 

Eiffeltårnet er et av de mest besøkte monumentene i verden, med over 7 millioner besøkende hvert år. Du kommer definitivt til å sette pris på å spare 2 til 4 timer av turen til Paris ved å slippe køen!

Å ta et cruise på Seinen er synonymt med å unne seg selv et virkelig magisk og tidløst øyeblikk. Cruisebåten går fra Quai de la Bourdonnais, foran Eiffeltårnet. Her tar mannskapet på Bateaux Parisiens deg i mot til et timeslangt cruise langs Seinen.

Beundre den fantastiske arkitekturen i Paris mest prestisjefylte monumenter som ligger langs Seinen: Louvre-museet, Notre Dame-katedralen, Orsay-museet, Conciergerie ...
Tilgjengelige språk for turkommentarer: fransk, engelsk, spansk, italiensk, tysk, portugisisk, japansk, mandarin, russisk, koreansk. 

Hvis du vil ha en guidet sightseeingtur i Paris før du reiser til Eiffeltårnet, så kan det være at vår Eiffeltårnet og sightseeingtur er det du leter etter!

Ikke vær sen!
Billetten er kun gyldig på den nøyaktige datoen og på den nøyaktige tiden du har reservert. Du vil bli nektet inngang hvis du ikke er i tide!

Hvordan får jeg billettene mine?
Når bestillingen er bekreftet blir e-billetten sendt direkte til e-postadressen din. Bare skriv den ut og ta den med for å møte guiden.

Hvor lenge kan jeg bli i Eiffeltårnet?
Du kan bli akkurat så lenge du vil.

Er det barnebilletter?
Nei, men det er gratis for barn under 4 år når de ledsages av en betalende voksen.

 

Bestill billetter

Dato
Eiffeltårnet - slipp-køen og cruise på Seinen Info

Eiffeltårnet - slipp-køen og cruise på Seinen
Champ de Mars,
75007 Paris

Info

Eiffeltårnet - slipp-køen og cruise på Seinen
Daglige avgangstider avhengig av sesong

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Metro: École Militaire / Bir Hakeim

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv