Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet

Pris fra 761 kr

Opplev Paris "by night" og se byen i et helt nytt lys. Turen inkluderer et besøk til Eiffeltårnet, hvor du slipper de lange køene og får ta heisen rett opp, og et scenisk cruise på Seinen, hvor du kan se alle de store severdighetene.

Høydepunkter:
- Nyt Paris "by night" på en 4 timers sightseeingtur
- Fortrinnsrett til Eiffeltårnets 2. etasje
- Ta en scenisk cruise nedover Seinen
- Se alle de viktigste severdighetene

Opplev Paris "by night"
Første del av denne sightseeingturen starter med å ta heis opp til andre etasje av Eiffeltårnet, sannsynligvis den mest kjente bygningen i Paris, og herfra nyte den fantastiske utsikten.

Heretter tar guiden din deg med til andre del av turen - et vakkert båtcruise nedover Seinen, hvor du fra elvebredden får se mange av Paris' monumenter opplyst i natten.

Turen avsluttes med en busstur gjennom Paris, som gir deg muligheten til å oppdage byens historie, dens trefylte boulevarder med sine travle kaféer, og opplyste monumenter og torg, for eksempel Concorde og Vendome Squares, Opera, Madeleine-kirken, rue Royale, Champs-Elysees, Triumfbuen, Trocadero, Invalides, Notre-Dame og Chatelet Square m.m.

I løpet av turen lærer du mer om den vakre byen med gratis lyd-guide (tilgjengelig på fransk, engelsk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, nederlandsk, koreansk, russisk, gresk, japansk eller kinesisk-Mandarin).

Hvis du synes at denne turen høres spennende ut, kan det være at vår kombinasjon av Kveldstur i Paris med buss og båt er noe for deg. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med deg på turen.

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter på kontoret til PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris. Vær der minst 30 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Turen ender tilbake på kontoret til PARISCityVISION.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 4 timer.

 

Veldig bra 3.8

3.8 6 kunder
Flott oversikt over byen før du utforsker på egenhånd

Enkelt å bestille på nett. Valuta for pengene.
Vi ble godt ivaretatt og informert av guiden.
Bussturen ble litt langtekkelig før Eiffeltårnet

Sølvi, Godvik
TIR, 25 AUG 2015
3.8
Serviceteknikker

Begynn gjerne med denne. Fin måte å se og bli kjent med Paris på for deg som ikke har vært der før. Passer bra for par, familie, unge og gamle...

Tony, Oslo
TOR, 09 JUL 2015
3.8
Koselig

Vi var i Paris når det var veldig kaldt og mye regn. Både voksne og barn koste seg på tur, både i båt og buss. Godt å sitte inne. Paris er en vakker by også om kvelden. Veldig hyggelig guide. Eneste som vi var lei oss for at vi ikke kom opp i toppen. Vi visste at denne turen var bare til andre etg. Så det var jo greit.

Tone h, Sylling
LØR, 28 FEB 2015
3.8
Check

Få gjort unna turistfellene i en fei og få en god oversikt over byen. Dette går ikke i dybden, men fungerte utmerket som en første aktivitet i byen. Jeg fikk oversikt og kunne "checke" av flere attraksjoner og jeg hadde litt info for å gå i dybden finne ut mer om de deler av byen jeg selv ville.

Anne, Oslo
MAN, 06 OKT 2014
3.8
Bestill på forhånd

Vi var veldig fornøyd med de forhåndsbestilte billettene, spesielt når vi skulle opp i Eiffeltårnet. Uten disse ville vi måtte vente i timesvis. Turen var godt organisert og bra. Vi valgte i tillegg å kjøpe billetter til det øverste nivået i Eiffeltårnet og rakk derfor ikke bussen videre. En time er nok i minste laget. Vi var ellers godt fornøyd med opplegget.

Elisabeth, Sandnes
ONS, 30 APR 2014
3.8
Tur til Eiffeltårnet

Vi var i Paris med barnebarn og tok en buss-rundtur med billetter til Eiffeltårnet og det fungerte helt fint. Ikke minst var det stort pluss med en guide og direkte inngang til tårnet.

Torill, Fredrikstad
LØR, 05 OKT 2013
3.8

Bestill billetter

Velg dato
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet Info
Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet, ParisBilletter.no

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet
Vær på PARISCityVISION sitt kontor senest 30 minutter før avgang: 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

Info

Kveldstur i Paris med buss, båt og besøk i Eiffeltårnet
Turen går hver kveld kl. 18.15

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn