Tur til Versailles

Tur til Versailles

Pris fra 605 kr

Besøk det vakre slottet i Versailles utenfor Paris, og utforsk slottet med en informativ lydguide som forklarer den spennende historien til det verdensberømte slottet. Med forhåndsbestilte billetter kan du hoppe over inngangskøen og begynne å utforske slottet med en gang.

Høydepunkter:
- Besøk det utrolige slottet i Versailles
- Slipp køen til billettluka
- Nyt komforten av tur/retur-transport
- Se speilsalen og mye mer
- Lær mer om historien til Versailles med lydguide
- Utforsk hagen designet av André Le Nôtre
- Legg til inngangsavgift til Versailles-parken for € 8

Besøk Versailles-slottet utenfor Paris
Denne halvdagsturen til slottet i Versailles tar deg med tilbake i tid til en fascinerende del av fransk historie.

Slottet i Versailles er på UNESCOs verdensarvliste. Slottet var boligen til de franske kongene Louis XIV, Louis XV og Louis XVI fra 1682 til den franske revolusjonen i 1789.

Slottet i Versailles består av over 700 rom, og strekker seg over mer enn 721 000 kvadratmeter. Lydguiden din hjelper deg å finne vei på slottet, og forteller deg om den spennende historien til palasset.

For å forbedre besøket ditt, sørger vi for lydguide med fakta om slottet på bussen til Versailles. Slik kan du bedre planlegge hva du ønsker å se når du ankommer.

Inngangsbilletten din gir deg tilgang til De kongelige gemakker, speilsalen, gemakkene til Dauphin og hans kone, Galerie des Batailles og mye mer.

Når du kommer til slottet i Versailles, får du en gratis lydguide, som er tilgjengelig på ni språk inkl. fransk, engelsk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og japansk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med deg på turen.

Hvor begynner omvisningen?
Turen til Versailles starter og slutter på kontoret til leveradøren vår PARISCityVISION i Paris, hvor en luksusbuss plukker dere opp og tar dere med til Versailles. Vennligst vær der 30 minutter før turen starter.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i fire timer, inkludert transport til og fra slottet i Versailles.

Viktig informasjon:
- Vær oppmerksom på at inngangen til Versailles-parken (€ 8) ikke er inkludert i billettprisen, men kan kjøpes på stedet.
- Vi råder deg på det sterkeste til å bruke komfortable sko, da det er parkett i rommene og brostein på slottsplassen).
- Barnevogner er ikke tillatt inne i palasset.
- Tilgang til palasset er utfordrende for de med redusert mobilitet.
- Fotografering uten blits er tillatt inne i palasset.
- Tirsdag formiddag er ikke anbefalt på grunn av det høye antallet besøkende.

 

Veldig bra 3.3

3.3 4 kunder
Serviceteknikker

Det er var det er - Fransk overdåd ,- Synd at slottet ble plyndret så mye av folket under den franske revelusjonen, alle tingene var ikke til utstilling på museet. type glass, asjetter, nips mv... Med et så stort overdådig slott burde det vært mye mye mer å vise frem. Men man får jo en illusjon.

Tony, Oslo
TOR, 09 JUL 2015
3.3
Overdådig...

Som forventet, var dette slottet av en hinsides størrelse, og i særdeleshet hageanlegget. Var litt uheldig med været (regn og sterk vind), slik at vi ikke fikk med oss annet enn en drøy oversikt av hagen. Selve bussturen fra sentrum av Paris t/r, var helt utmerket arrangert. Behagelig transport, og med en språkmektig og kunnskapsrik reiseleder. Anbefales hvis man skal til Versailles, da man på egen hånd må stille i en uendelig billettkø.

Jostein, Verdal
MAN, 06 APR 2015
3.3
På slottsbesøk

Gøy å se Versailles-slottet, stort og vakkert. 45 min med buss hver vei + kø på vei inn, men god nok tid til å komme seg igjennom hele slottet. Fungerte bra med audioguide.

Jarle, Oslo
TIR, 07 OKT 2014
3.3
Anmeldelse

Severdigheten var topp.
Bussen var presis. Guide på bussen orienterte om avstand til severdighet og avgang fra sådanne. Det trenger man ikke en guide til. Vedkommende kunne fortalt litt om severdigheten evt kunne det vært mulig å koble seg til anlegget på bussen og fått en guideing som på sigjtseeingbusser generelt. Audioutstyr på Versailles fungerte dårlig, Vanskelig å oppfatte romnr og man måtte gå og holde mikrofon inntil øret, ikke gunstig med så mye folk som var tilstede.

Ellen, Ås
FRE, 25 OKT 2013
3.3

Bestill billetter

Velg dato
Tur til Versailles Info
Tur til Versailles, ParisBilletter.no

Tur til Versailles
Vær på PARISCityVISION sitt kontor senest 30 minutter før avgang: 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

Info

Tur til Versailles
Turen går hver dag kl. 08.00/08.45 og 14.00.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn