CDG Delt Flyplasstransport

CDG Delt Flyplasstransport

Pris fra 258 kr

I stedet for å stresse med offentlig transport eller forsøke å få ta i en taxi, velg vår kostnadseffektive delte transport, slik at ferien din i Paris starter problemfritt. Vår sjåfør møter deg på Paris Charles de Gaulle flyplass og tar deg til ditt hotell. 

Uavhengig om du reiser alene, som ett par eller i en stor gruppe, vil våre erfarne og profesjonelle sjåfører forsikre at transporten din til og fra Charles de Gaulle blir smidig!

Her kan du bestille rask og effektiv transport mellom Charles de Gaulle flyplass og ditt hotell. Vår dør-til-dør politikk sikrer deg transport både til og fra hotellet ditt og Charles de Gaulle flyplass.

Bare book din delte Charles de Gaulle flyplasstransport her, og du møtes av din egen sjåfør på flyplassen, og hvis du ønsker, kan du også bestille transport tilbake igjen, fra ditt hotell til flyplassen.

 

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på epost. Vennligst skriv ut billetten din og ta den med deg.

- Før du fullfører bookingen, blir du bedt om å oppgi passasjernavn, ankomst/avreisedato, fly-detaljer og hotellinformasjon (inkludert adresse og telefonnummer), slik at vi kan arrangere transporten din.

- Barnepriser er det samme som for voksne.

- Etter du har hentet bagasjen din, kontakter du planavdelingen. Telefonnummeret er oppgitt på din e-billett. Deretter går du til møtestedet, som også er oppgitt i billetten din, for å sette deg i minivanen.

- Det er kun tillatt å ta med en standard koffert, og en håndbagasje per person.

- Prisen for delt Charles de Gaulle flyplasstransport inkluderer tips, bomavgift og skatter.

 

Bestill billetter

Velg dato
CDG Delt Flyplasstransport Info

CDG Delt Flyplasstransport
Prisene er per person. Central Paris zipcode 75XXX.

Info

CDG Delt Flyplasstransport
Opererende tider: Hver dag 06:00 til 08:00

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se hvor Charles de Gaulle flyplass er lokalisert i Paris.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn