Restaurant 58 Eiffel tårnet og Cruise

Restaurant 58 Eiffel tårnet og Cruise

Pris fra 1473 kr

Turen starter på vår agents adresse i sentralen hvor bussen tar deg til Restaurant 58 som ligger i første etasje i Eiffeltårnet . Restaurant 58 har en vakker panoramautsikt og med sitt nye design og fine franske mat er alt klart for en perfekt kveld ute i Paris!

Etter en hyggelig middag på Restaurant 58 Eiffeltårnet fortsetter vi kvelden med et avslappende cruise langs Seinen , hvor du vil se alle de viktige severdighetene langs elva opplyst om kvelden.

Viktig informasjon :
- Varighet: 4 timer
- Barn: Samme pris for voksne og barn.
- Turen starter klokken 18:15 daglig. Turen slutter klokken 22:15 ved foten av Eiffeltårnet.
- Prisen inkluderer billetter til 1. etasje i Eiffeltårnet. Middag på restaurant "58 Tour Eiffeil" (inkl. drikke) og elvecruise på Seinen.
- Turen starter og slutter ved CityRama/Parisvision, 2 rue des Pyramides 75001 Paris.

 

Veldig bra 4.0

4.0 2 customer reviews
Veldig bra men ikke fantastisk!

Vi var 4 stk. som skulle spise middag og på cruise. Vi ble behandlet utrolig bra og alt var vell. Vi rakk desverre ikke å dra på criuse, fordi det var noe du gjorde utenom middagen. Vi trodde det var noe du gjorde før middagen og så skulle spise, men nei. Du før en bilett som varer ett år og kan velge å bruke den når du vil. For oss ble middagen litt hastet. Du fikk ikke så mye tid til å nyte maten før den neste retten var servert. som sagt var vi 4 stk. og var heldig å fikk et bord for oss selv. bordelingen er delt opp i 4,6 og 8. så ingen får sitte 2 alene. Vin og vann var servert til maten.

Mia mortensen, Molde
MAN, 30 JUN 2014
4.0
Good experience

Professional service at the agency, and the food was really good and was served right away. It was not possible to only sit two people at a table at the restaurant, so it may be a little weird, but we were lucky and were placed with two very nice couples our own age. The cruise was nice and it suited us that we could take it at whatever time we wanted and did not have to join the whole group.

Cathrine, Oslo
TIR, 13 AUG 2013
4.0

Bestill billetter

Velg dato
Restaurant 58 Eiffel tårnet og Cruise Info

Restaurant 58 Eiffel tårnet og Cruise
Du må møte opp på denne adressen seneste 20 minutter før avgang:
Cityrama/Paris Vision,
2 rue des Pyramides,
75001 Paris.

Info

Restaurant 58 Eiffel tårnet og Cruise
Turen starter daglig klokken 18:15

Retninger

Retninger
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

Se på et kart Se på et kart

Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn