Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet

Pris fra 565 kr

"Paris Panoramic Tour" gir deg mulighet til å bli kjent med Paris, byens historie og de flotte bygningen fra en luksusbuss, fra en cruisebåt på Seine og fra Eiffeltårnet.

Den første delen er en busstur hvor du kan lytte til en audioguide (tilgjengelig på 13 språk inkl. engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, hollandsk), du får innsikt i byens spennende historie og kan beundre byens mange plasser, broer, avenyer og bygninger som: Operaen, Concorde, Champs Elysees, Triumfbuen, Trocadero, Eiffeltårnet, Invalidedomen, Pont-Neuf, Bastillen og Bastille-operaen, Notre-Dame, Luxembourgparken og Saint-Germain des Prés…

Bussturen starter og avsluttes ved foten av Eiffeltårnet og her vil du bli møtt av mannskapet på båten som ønsker deg velkommen til en av de tre trimaranene som tilhører Bateaux Parisiens og som tar deg med på en times båttur på Seine . Båten som er helt dekket av glass har en terrasse bak, og det er mulig å gå rundt hele båten. Disse båtene er perfekte for deg som ønsker å se og beundre byens fantastiske arkitektur. En audioguide vil fortelle deg om det du ser og la deg høre kjente toner ettersom båten passerer de ulike stedene. Du kan velge mellom 13 ulike språk inkl. engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, hollandsk).

Båtsightseeingen avsluttes også ved foten av Eiffeltårnet, og herfra kan du ta heisen direkte opp til det andre nivået i Eiffeltårnet,  hvor du får en fantastisk utsikt over Paris. Dette er den siste delen av "Paris Panoramic Tour". Dersom du ønsker kan du her kjøpe billetter til det tredje nivået i Eiffeltårnet.

Varighet: 5 timer. (Avhengig av hvor lang tid du ønsker å tilbringe i Eiffeltårnet)

Barn: 3 til 11 år.


Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet / Paris og cruise begynner i 2 Rue de Pyramides 75001 Paris og avsluttes ved foten av Eiffeltårnet.

 

Veldig bra 3.9

3.9 7 customer reviews
Effektivt! Slipper kø!

Vi hadde busstur, båttur på Seinen og Eifelltårnet.
Det positive er at man får sett veldig mye. Alt gikk som planlagt, og på 3 timer hadde vi sett og opplevd utrolig mye. Det beste var kanskje å slippe køen på Eifelltårnet.

Hilde siraas, Tiller
TIR, 13 MAI 2014
3.9
Langhelg i Paris

Kom akkurat hjem fra en langhelg i Paris. Vi bestilte alle bilettene her før vi reiste. Er kjempe fornøyd med service, tid, hjelp og guide. Vi startet turen med en buss hvor alle fikk ørepropper. Vi kjørte gjennom Paris med audio og informasjon om de forskjellige stedene. Guiden på bussen ga god informasjon og vi fikk en god oversikt over hvor alt lå og hva vi ville se senere. Anbefaler å ta denne turen en av de første dagene, det gir en god oversikt! Så hopper vi over den kjempe lange køen som var på over 3 timer og gikk rett inni heisen som førte oss opp til 2etg i eifeltårnet. Derfra betalte vi 6 euro for å ta heisen videre opp i toppen. Vi fikk biletter til elvecruise og kunne velge selv når vi ville ta båten. Den går fra havnen som er 2 min gange fra eifeltårnet. Guiden snakket fransk, spansk og engelsk! Veldig fornøyd!

Mariann, Oslo
MAN, 09 MAR 2015
3.9
En god start på Paris-ferien

Fikk sett mye av Paris, kan anbefales. Gøy med tre ting rett etter hverandre. Nok tid til også å se Louvre museet etterpå.

Jarle, Oslo
TIR, 07 OKT 2014
3.9
Anbefales på det høyeste

Godt organisert og god service

Knut morten, Skatval
ONS, 24 APR 2013
3.9
Meget bra tur

Å kjøpe billetten gjennom dere gikk greit, helt til vi skulle dra og fant ut at vi hadde glemt kopien av invoicen.

Mikael andre, Alta
TIR, 23 APR 2013
3.9
Burde svart 1/5 dårlig.....

Sightseeing bussen var overbooket så det var en familie på fire som ikke fikk vært med bussen. Avgang skulle vært 14:45, men først 15:10 kom vi oss avgårde. Og sitte nede og ikke ha vindusplass, får man veldig lite ut av sightseeingen. Da var opplevelsen Hop on - off bussene meget god.
Det positive med turen var at man kunne gå forbi køen på Eiffeltårnet.

Åse, Oslo
TIR, 17 JUN 2014
3.9
litt mye kø!

Vi fikk sett mye på bussreise og båt, med grei redegjørelse på de språk vi trengte, engelsk/ fransk.. Vi ble sluset kjapt inn på Eiffeltårnet. Ganske lang kø og ventetid for å komme på båten. Unødig mas for å finne fram til busstedet, der vi først måtte henvende oss på ett kontor, for så å bli henvist til et kontor et par kvartaler unna, der vi sto i kø for å få vite hvor vi skulle gå for å ta bussen ( bare noen meter, riktignok) Ny kø for å komme inn på bussen.
Greit å bestille/betale sightseeing, cruise og eiffeltårnet

Aina, Oslo
MAN, 13 MAI 2013
3.9

Bestill billetter

Velg dato
Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet Info

Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet
Du må møte opp på denne adressen seneste 20 minutter før avgang:
Cityrama/Paris Vision
2 Rue des Pyramides
75001 Paris

Info

Sightseeing, cruise og Eiffeltårnet
Bussturen starter hver dag kl. 09.00, 10:30, 12.00, 14.45 og 16.00

Retninger

Retninger
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

Se på et kart Se på et kart

Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn