Paris Essential

Paris Essential

Pris fra 900 kr

Paris Essential gir deg mulighet til å bli kjent med Paris, byens historie og de flotte bygningen fra en luksusbuss, fra en cruisebåt på Seine og fra Eiffeltårnet, hvor du også kan nyte en to retters lunsj.

Den første delen er en busstur hvor du kan lytte til en audioguide (tilgjengelig på 13 språk inkl. engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, hollandsk), du får innsikt i byens spennende historie og kan beundre byens mange plasser, broer, avenyer og bygninger som: Operaen, Concorde, Champs Elysees, Triumfbuen, Trocadero, Invalidedomen, Pont-Neuf, Bastillen og Bastille-operaen, Notre-Dame, Luxembourgparken, Saint-Germain des Prés og Eiffeltårnet…

Bussturen starter og avsluttes ved foten av Eiffeltårnet og her vil du bli møtt av mannskapet på båten som ønsker deg velkommen til en av de tre trimaranene som tilhører Bateaux Parisiens som tar deg med på en times båttur på Seine . Båten som er helt dekket av glass har en terrasse bak, og det er mulig å gå rundt hele båten. Disse båtene er perfekte for deg som ønsker å se og beundre byens fantastiske arkitektur. En audioguide vil fortelle deg om det du ser og la deg høre kjente toner ettersom båten passerer de ulike stedene. Du kan velge mellom 13 ulike språk inkl. engelsk, spansk, fransk, tysk, italiensk, hollandsk, svensk og dansk).

Båtsightseeingen avsluttes også ved foten av Eiffeltårnet, og herfra kan du ta heisen direkte opp til det første nivået i Eiffeltårnet hvor du får en fantastisk utsikt over Paris. Her vil du få servert en to retters lunsj (inklusiv drikke) i den nye restauranten "58 Tour Eiffel", og dette er også siste stopp på Paris Essential . Dersom du ønsker kan du her kjøpe billetter til det andre og/eller tredje nivået i Eiffeltårnet.

Varighet: 5 timer. (Avhengig av hvor lang tid du ønsker å tilbringe i Eiffeltårnet)

Barn: 4 til 17 år.

Avgangstider: 09.00 og 12.00. Vennligst møt på avgangsstedet minst 20 minutter før avgang.

Paris Essential begynner i 2 Rue de Pyramides 75001 Paris og avsluttes ved Eiffeltårnet!

 

Bestill billetter

Velg dato
Paris Essential Info
Paris Essential, ParisBilletter.no

Paris Essential
Du må møte opp på denne adressen seneste 20 minutter før avgang:
CityRama/Paris Vision
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Info

Paris Essential
Bussturen starter hver dag kl. 09.00 og 12.00

Retninger

Retninger
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

Se på et kart Se på et kart

Norsk
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn