Søk billetter

Fornøyde kunder

Ticmate veldedighet

Ticmate
Billetter til internasjonale begivenheter
Aktiv i 130 land på 6 kontinenter

Om ParisBilletter.no

Vår målsetning i Parisbilletter.no er å bli den ledende aktøren på salg av billetter til internationale arrangementer i Europa. Vi vil være best på å informerer deg om hvert enkelt produkt, og gjøre det enklest mulig for deg å booke dine billetter når du f.eks vil se en musical, et show, få med deg attraksjoner eller gå på en fotballkamp når du skal ut å reise. Vi har en bred og lang erfaring i branchen; for deg som er arrangør betyr det at vi i stand til å hjelpe med å finne et helt nytt publikum.

En forretningsidé drevet av engasjement og interesse

Mannen bak Parisbilletter.no, Marcus Moeschlin, har et pasjonert forhold til musikaler, konserter og en hel rekke av eventer. Allerede som 18-åring arrangerte han reiser til konserter i Sverige. Tre år senere, i 1985, arbeidet Marcus sammen med Cornelis Vreeswijks med hans avsluttningsturné og plate. Deretter har det vært en lang og spenende karriere, hvor Marcus alltid har hatt fokus på å tilby mennesker gode arrangementer og internasjonale opplevelser til overkommelige priser, ikke minst under Marcus sin tid som eier av Box Office på Norrmalmstorg i Stockholm.

Marcus kan også regnes som en digitalpioner innenfor event-verden, ettersom han så tidligt som i 1990 var med å etablere Global Tickets, et unikt netverk hvor 22 land kjøpte og solgte internationale arrangementsbilletter elektronisk seg imellom. Dette var på et tidspunkt hvor konkurrentene stadig benyttede seg av faks, teleks og telefon. For dette pionerarbeidet fikk nettverket i 1992 den britiske prisen "Queen´s Award" for beste eksportidé.