Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Eiffeltårnet: slipp køen

4.4 (250)

Slipp køen til Eiffeltårnet i Paris! Denne billetten gir deg prioritert tilgang til 1. og 2. etasje, hvor du får to unike perspektiver over "City of Lights"!  Du kan også laste ned en lydguide direkte til telefonen for å lære mer om dette fantastiske monumentet.

Høydepunkter

- Slipp køen til Eiffeltårnet
- Få prioritert adgang til 1. og 2.etasje
- Besøk Eiffeltårnet når det passer deg best
- Opplev den beste utsikten over Paris
- Lytt til lydguiden direkte på telefonen

Hva kan jeg forvente?

Det ikoniske Eiffeltårnet besøkes av nesten 7 millioner mennesker årlig. Tallene viser tydelig at et besøk her er en viktig del av besøket i Paris - og det er heller ikke rart at tårnet kan bli veldig, veldig fullt. Gjør deg selv en tjeneste og velg en slipp køen-billett slik at ventetiden reduseres betydelig. For å forbedre besøket ytterligere inkluderer disse billettene en lydguide som du enkelt laster ned til telefonen for å høre informasjon om både selve tårnet og severdighetene rundt det.

Både første og andre etasje i tårnet tilbyr en unik utsikt. Første etasje har en gangvei i glass, som ligger 187 meter over bakken. Du vil føle at du flyter over byen når du går over den. Første etasje gir også en eksepsjonell utsikt over Champ de Mars - en av Paris største hager. Den er på mer enn 25 hektar!

Andre etasje ligger ca 120 meter over bakken og herfra får du en 360 ° utsikt. Herfra kan du se de viktigste parisiske landemerkene: Notre Dame-katedralen, Sacré-Coeur, Triumfbuen, Louvre og Champs-Élysées. Enten du tar bilder eller bare tar inn øyeblikket, kommer du til å huske denne opplevelsen i mange år fremover.

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg en printet kopi, eller vis frem billetten på mobiltelefonen.

Når kan jeg besøke Eiffeltårnet?
Du velger dato og klokkeslett for besøket til Eiffeltårnet. Merk: billetten din er bare gyldig på den nøyaktige datoen og på det nøyaktige tidspunktet du reserverte. Eiffeltårnets ansatte forbeholder seg retten til å nekte inngang til besøkende som ikke kommer til rett tid.

Viktig informasjon

- Vær oppmerksom på at sikkerhetskontroller eller uforutsett trafikk kan føre til ventetid.
- Mobilappen med lydguiden kan lastes ned fra Apple Store eller Google Play Store. Du får en kode slik at du kan aktivere appen på språket du ønsker.

Billettkategorier

Voksen (4+)
Spedbarn (0-3): Gratis

Åpningstider

Vennligst sjekk reservasjonskalenderen for tilgjengelige datoer og klokkeslett.

Hva er ikke inkludert?

- Access to the 3rd. floor of the Eiffel Tower
- A guided tour

Bestill
Fra kr 826

lør, 2 des 2023

Toppselger

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Lydguide

Hva er inkludert i prisen?

- Slipp køen-billetten til Eiffeltårnet.
- Tilgang til 1. og 2.etasje.
- Nedlastbar lydguide.

Åpningstider

Veibeskrivelse

Eiffeltårnet: slipp køen

Adresse
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine