Bestill billetter til Museer

Museer

Beundre noen av de mest berømte kunstskattene i verden på Le Louvre eller Orsay-museet i Paris. Hos oss kan du finne guidede turer eller bare inngangsbilletter, slik at du kan utforske Louvre og Orsay på egen hånd.

Museer
 
Inngangsbilletter til Louvre-museet

Inngangsbilletter til Louvre-museet

Slipp køen med forhåndsbestilte billetter, og se det verdensberømte museet Le Louvre, som ligger i hjertet av Paris. Beundre de enestående mesterverkene, som Mona Lisa og Venus di Milo. Sørg for å kjøpe billettene dine hjemmefra og unngå lange køer!

Fra 193 kr
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Nyt Louvre-museet i Paris i ditt eget tempo og lære mer om mesterverk som Mona Lisa med en informativ lydguide. Bestill billetter på nettet og slipp inngangskøen til billettluka på Louvre!

Fra 411 kr
 Montmartre og Louvre Museet

Montmartre og Louvre Museet

Nyt to av Paris' mest elskede skatter: Det sjarmerende nabolaget Montmartre og Sacré Coeur ,og verdenskjente Louvre. Bestill billetten hjemmefra og slipp køene til Louvre!

Fra 831 kr
Louvre Museet

Louvre Museet

Louvre er et absolutt must-see når du besøker Paris. Bestill en omvisning i det verdenskjente kunstmuseet og unngå massive køer til museet!

Fra 705 kr
Rundvisning på Orsay-museet

Rundvisning på Orsay-museet

Nyt en rundvisning på Musée d'Orsay i Paris! Orsay-museet er kjent for den største samling av impresjonistiske og post-impresjonistiske malerier i verden og museet er et must for enhver kunstentusiast som besøker Paris! Bestill billetter hjemmefra!

Fra 606 kr
Orsay Museum with audio guide

Orsay Museum with audio guide

Enjoy a visit to Musée d'Orsay in Paris! The world-renowned museum is famous for its large collection of Impressionist and Post-Impressionist paintings. Your audio guide and map will lead you to all of the most famous artworks! Book your tickets from home and skip the line to the ticket office!

Fra 458 kr
Paris-museumskort - 2 dager

Paris-museumskort - 2 dager

Få ubegrenset tilgang til over 60 av Paris' mest populære museer og monumenter med Paris-museumskort! Kortet er gyldig i to sammehengende dager, og gjør at du slipper køen til noen av de mest utrolige severdigheter og museene i og utenfor Paris. Inkludert Orsay-museet, Slottet i Versailles og mye mer!

Fra 655 kr
Paris-museumskort - 4 dager

Paris-museumskort - 4 dager

Få ubegrenset tilgang til over 60 av Paris' mest populære museer og monumenter med Paris-museumskort! Kortet er gyldig i fire sammehengende dager, og gjør at du slipper køen til noen av de mest utrolige severdighetene og museene i og utenfor Paris. Inkludert Orsay-museet, slottet i Versailles og mye mer!

Fra 878 kr
Inngangsbilletter til Orsay-museet

Inngangsbilletter til Orsay-museet

Slipp køen til Musée d'Orsay med forhåndsbestilte billetter! Museet er verdensberømt for sin gigantiske samling med impresjonistiske og post-impresjonistiske malerier, samt andre enestående kunstverker. Gratis for barn under 18 år.

Fra 205 kr
Inngangsbilletter til Les Invalides

Inngangsbilletter til Les Invalides

Besøk fantastiske Invalides Museum i Paris, som består av flere museer: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Saint-Louis-katedralen og Église du Dôme. Du får adgang til alle sammen! Bestill her og slipp køen til Invalides-museet!

Fra 205 kr
Inngangsbilletter til Rodin-museet

Inngangsbilletter til Rodin-museet

Utforsk vakre Rodin Museum i Hôtel Biron i eget tempo, og nyt mesterverkene av Rodin, Monet, Van Gogh og Renoir m.fl. Bestill billetter hjemmefra og slipp køen til det populære museet!

Fra 181 kr
Inngangsbilletter til Pompidou-senteret

Inngangsbilletter til Pompidou-senteret

Utforsk fantastiske Pompidou Center! Museet er et av verdens ledende senter for moderne kunst, og det omfatter mye forskjellig: skulpturer, fotografi, arkitektur og design. Dette er besøket verdt for alle kunstelskere! Bestill hjemmefra og slipp køen til museet!

Fra 205 kr
Inngangsbilletter til Picasso-museet

Inngangsbilletter til Picasso-museet

Besøk Picasso-museet når du har lyst med denne billetten. Det fantastiske museet huser mer enn 5000 verker av den berømte spanske maleren Pablo Picasso. Det er den eneste samlingen i verden med verker i samtlige kunstformer Picasso jobbet med: malerier, skulpturer, print og tegninger. Bestill her og slipp køen i døra!

Fra 241 kr
Inngangsbilletter til Cité des Sciences-museet

Inngangsbilletter til Cité des Sciences-museet

Oppdag en verden av vitenskap og teknologi i vitenskapsmuseet i Paris - Cité des Sciences et de l'Industrie. Utforsk utstillinger, workshops og interaktive leker for barn. Denne billetten gir deg tilgang til midlertidige og permanente utstillinger, samt alle andre aktiviteter. Kjøp billetter her og slipp køen i døra!

Fra 169 kr
Entrance tickets to Grevin Museum

Entrance tickets to Grevin Museum

Explore the the Grévin Museum in Paris! Created in 1881, the wax museum displays no less than 300 wax characters from Albert Einstein to Mahatma Gandhi, Michael Jackson and Queen Elisabeth II. Buy your tickets online and get ready for a fun visit for the entire family!

Fra 271 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn