Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

Pris fra 2605 kr

Nyt et middagscruise på Seinen, besøk Eiffeltårnet og avslutt kvelden med en kabaret på Moulin Rouge. Oppskriften på en perfekt kveld i Paris!

Høydepunkter:
- Nyt et middagscruise på Seinen
- Besøk Eiffeltårnet og slipp køen
- Opplev en kabaret på Moulin Rouge inkl. 1/2 flaske champagne

En kveld fylt med minner
Denne kvelden starter med en herlig middag ombord på en av båtene fra Marina de Paris, mens dere glider forbi noen av Paris' vakreste monumenter.

Ombord nyter dere en middag bestående av: et utvalg av forretter, à la carte hovedrett og et utvalg av desserter. Vann og vin er inkludert i prisen.

Cruiset tar deg med til foten av Eiffeltårnet, hvor dere slipper køen og får ta heisen rett opp til 2. etasje av Eiffeltårnet. Herfra er det bare å nyte den unike panoramautsikten over Paris.

Som siste del av denne utrolig kvelden kjører bussen videre til Moulin Rouge og forestillingen Féerie - den nyeste Moulin Rouge-kabareten. Hver av dere får servert en halv flaske champagne som kan nytes under showet.

En luksusbuss transporterer dere mellom attraksjonene og tilbake igjen, og det er en fransk og engelsktalende guide med hele tiden.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter på kontoret til PARISCityVISION. Vær der minst 30 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Turen ender tilbake på kontoret til PARISCityVISION.

I bussen blir man spurt om hvilket hotellet man bor på, og hvis det er i sentrum av Paris stopper bussen i nærheten av hotellet, slik at du kan gå av der.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 7-8 timer.

Er det kleskode?
Ja, kleskoden er casual og business casual. Slips, dress eller kjole er valgfritt. Jeans, shorts, joggesko er ikke tillatt.

Viktig informasjon:
- Det er ofte mange mennesker på Moulin Rouge, plassen er begrenset og det kan føles overfylt.
- Selv om dere er mer enn 8 personer, garanteres dere ikke et eget bord på 58 Tour Eiffel. Dere kan bli nødt til å dele bordet med andre.

 

Fantastisk 4.4

4.4 9 kunder
uforglemmelig opplevelse

Vi var i Paris for å feire min mann sin 50årsdag og mi venninne si 40 årsdag og valgte Paris City Vision sin pakketur (middagscrise, eiffeltårnet og moulin rouge. God mat! Veldig tydelig guide. Ble kjørt og hentet. Utrolig fantastisk å være på toppen av tårnet og magisk øyeblikk på Moulin Rouge! Alt i alt en vidunderlig opplevelse! Anbefales på det sterkeste.

Arvy, Tromsø
MAN, 29 FEB 2016
4.4
Helsefagarbeider.

Alt var helt topp. Middagscruise, Eiffeltårnet og sist men ikke minst Moulin Rouge. Et spektakulært show fra start til slutt. God informasjon og helt toppers at vi ble kjørt til hotellet etter showet. Kan trygt anbefale Parisbilletter.no til alle og enhver.
Hvis man bor langt unna Cityrama så bestill drosje i god tid p.g.a trafikken.

Finn arild, Vestskogen
SØN, 12 JUL 2015
4.4
Flott opplevelse

Turen startet med middagscruise på Seinen. Nydelig mat, fine og stilfulle omgivelser og flott utsikt til byen fra Seinen. Eiffeltårnet og utsikten fra toppen er storslått, og vi fikk god tid til å se oss omkring. Showet på Moulin Rouge toppet hele kvelden. Vi fikk billetter som tok oss foran hele køen og rett inn på anviste plasser. Champagnen sto klar og vi kunne bare nyte et fantastisk show. Dette var feiringen av 60 årsdagen til min kjære, og det ble en fantastisk kveld for oss. Tusen takk for et flott opplegg

Hilde irene, Ålgård
MAN, 15 JUN 2015
4.4
En kombinasjon av opplevelser som anbefales

Middagscruiset var bra,god mat og servering, akkurat passe båttur.
Til Eifeltårnet ble det litt køer, men det gikk greit.
Mobilen Rouge stod til forventningene,et forrykende show

Linda, Ulset
FRE, 03 OKT 2014
4.4
Adjunkt

Godt gjennomført fra a til å, flinke guider.
Middagscruise med god mat.
Godt å slippe de lange køene på Eifel og Moulin Rouge

Arild, Vinstra
SØN, 29 JUN 2014
4.4
Kvinne 47 år,

Det vart ein flott kveld i Paris, middagen på cruise var heilt greit, kanskje lite å velge i menyen. Elles var Besøket i Eiffeltårnet og showet på Moulin Rouge heilt topp. Flott opplegg der guide ledet oss fint forbi køen og rett på plass. Super opplevelse:-).

Mona kidøy, Førde
TIR, 29 APR 2014
4.4
Minneverdig tur

Vi booket billetter gjennom parisbilletter.no - siden var fin og oversiktlig med gode forklaringer til hva det enkelte inneholdt. Vi kjøpte billett som inkluderte middagscruise på seinen, eiffeltårnet og moulin rouge. Opplegget var godt organisert, vi møtte opp på avtalt tid 1/2t i forveien, og ble møtt av hyggelig personell. De booket oss inn, og viste vei til korrekt buss. Busstransporten mellom de ulike plassene gikk greit, og var bra organisert med guide. Middagscruise på Seinen var en opplevelse, med god mat og drikke. Eget bord fikk vi også. Ekstra drikke måtte kjøpes utenom. Eiffeltårnet på kveldstid var nok en opplevelse, noe kø - men en flott utsikt. Billetten var ikke inkludert helt til toppen av Eiffeltårnet, dette kom utenom. Kl.222 så tenner de alle blinkende lys på Eiffeltårnet, og står en på bakken og ser dette så er det en opplevelse i seg selv. Turen etter gikk deretter til Moulin Rouge, vi slapp å stå i kø - og gikk forbi den lange køen som allerede var der. Inne ble vi tilvist bord (denne gang på 6-manns bord) med andre i gruppen. Champagne ble utlevert, og kunne nytes til et minneverdig show. Alt i alt et flott opplegg, god informasjon og oppfølging av parisbilletter.no. Anbefales til andre reisende :-)

Eirik, Florø
ONS, 25 SEP 2013
4.4
Anbefaling

Det ble en alle tiders kveld. Cruise på Seinen var veldig bra. Vi hadde ikke forventet en så god middag. Den smakte veldig godt. Veldig hyggelig kelnere ombord. God kokk

Det var også kjempekjekt å komme i eiffeltårnet. Mye folk men det gikk greit.
Det lille problemet var at guiden ikke klart nok informerte om hvor bussen skulle stå etterpå. Men det gikk bra.

Så Moulin rouge. Fantastisk show. Vi satt veldig bra plassert . De var helt utrolige, ikke minst noen mannlige akrobater + en mann og kvinne som også gjorde fremragende akrobatikk. At de tør.
Den mannlige buktaler var imponerende. Alt i alt helt herlig.
Veldig god struktur, ikke minst at vi ble kjørt helt hjem til hotellet. Tusen takk. Skal anbefales.

Nina elisabeth, Stavanger
MAN, 26 AUG 2013
4.4
Deilig middag ombord på båt på Seinen, 360 gr utsikt fra Eiffeltårnet og flott show.

Deilig å ha billettene klare før vi reiste. Slapp unna lange køer og ble geleidet inn der vi skulle. Effektivt og greit. Fikk god tid oppe i Eiffeltårnet.

Kirsten, Svelvik
FRE, 31 MAI 2013
4.4

Bestill billetter

Velg dato
Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge Info
Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge, ParisBilletter.no

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge
Vær på PARISCityVISION sitt kontor senest 30 minutter før avgang: 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

Info

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge
Turen går hver kveld kl. 18.00. Fra 1. november til 31. mars kun torsdag til lørdag.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta metrolinje 1 til Tuileries stasjon

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn