Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Paris pass

3.0 (1)

Med ett Paris pass får du gratis inngang til et valg av over 60 av Paris beste attraksjoner, inkludert Louvre, Notre Dame Katedral, Versailles palass, Arc de Triomphe, Seine elvecruise, en hopp på opp av busstur pluss mye mer.

Paris pass kommer med en gratis guidebok som hjelper deg med å bestemme deg og planlegge hva du ønsker å se og hvordan du kommer dit. For å gjøre det enklere å komme til attraksjonene får du også ubegrenset bruk av offentlig transport i sone 1-3.

Passet har 2, 3, 4 og 6 dagers valg, så uansett hvor lenge du blir, kan du spare tid og penger med Paris pass. 3 dagers pass inkluderer en to-dagers museum pass.

Viktig informasjon:

- Umiddelbart etter at din booking er fullført, mottar du en e-billett på e-mail. Vennligst ta med denne på turen.

- Du må hente ditt Paris pass ved Pars pass resepsjonen i Paris. Paris passet sendes IKKE hjem til din adresse!

- Barnepris gjelder i alderen 4-11 år.

- Ditt Paris pass aktiveres den første gang du bruker det, men for å begynne å bruke det må du først signere og datere Paris passet, Paris museer og monumenter pass og Paris Visite reisekort.

- I tillegg må du skrive serienummeret fra Paris Visite reisekort på billetten som skal gjennom billettautomaten. Kortet og billettene må alltid holdes sammen ved alle tider, og begge må fremvises i tilfelle av inspeksjon.

Billettkategorier

Voksen (12+)
Barn (4-11)
Barn (0-3): Gratis

Åpningstider

Åpningstider: Mandag-fredag: ??10:00 - 15:30 Lørdag-søndag: 10:00 - 13:00
Bestill nå

Bra: 3.0 – 1 Anmeldelser

Helt ok, men litt unødvendig

"Vi hadde 2 dager i Paris, og det er lite fant vi ut. Altfor mye man skulle ha gjort og sett som man ikke fikk tid til. Derfor er dette passet rimelig "overkill" fordi man betaler masse penger for noe man bare får utnyttet 10% av. Vi fikk en hel bok med steder og attraksjoner man kunne benytte seg av med disse passene, men vi rakk som sagt kun et par av de på disse 2 dagene. Defor vil jeg heller anbefale å kjøpe en vanlig todagersbillett til t-banen og møte opp på de stedene man vil se på for å kjøpe billetter. Det er som oftest køen for å komme inn som er lang, ikke for å kjøpe billetter. Alternativt kan man fint kjøpe et enklere Paris Pass på hotellet man kommer til. Det koster ca 20 euro og dekker stort sett de samme attraksjonene. For å komme inn i Eiffeltårnet må man uansett kjøpe billett for seg selv, enten på nett i forkant eller ved oppmøte. Det er ikke med i Paris Passene i de aller fleste tilfellene. Så alt i alt; veldig behagelig å ha alt tilgjengelig med dette Paris Passet, men vi kunne nok gjort de samme tingene i Paris til en fjerdedel av prisen. Vi slapp køen EN gang, det var i billettkøen på Louvre. Ellers måtte vi stå i kø sammen med alle de andre både på Versailles og Notre Dame. Tips generelt: - Reis på ukedager(betydelig færre folk) - Bruk t-banen(evt sykkeltaxi) - Hvis ikke dere er veldig interessert i kunst og arkitektur, ta bilde av de flotte byggverkene utenfra og heller sats på piknik med ost og vin i parken eller langs elva. Det er billigere, koseligere, mindre stress og man opplever noe de fleste som drar til Paris ikke har opplevd(for de stresser for mye med å se alt som "skal" sees, akkurat slik som vi gjorde..)."

Fredrik, Oslo

Bestill
Fra kr 1,549

man, 17 jun 2024

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Åpningstider

Veibeskrivelse

Paris pass

Adresse
Paris Pass Desk: Big Bus Ticket Shop, 11 Avenue de L’Opera, 75001 Paris

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine