Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Paradis Latin

Fra kr 813

The Paradis Latin er det mest parisiske av alle de store kabaretene. Gjør deg klar for en kveld med herlig mat, champagne, og utmerket underholdning.  

Høydepunkter

- Opplev den mest parisiske kabaret av alle
- Velg mellom bare show, show & champagne eller show & middag
- Nyt en fransk kvalitetsmiddag med vin og champagne
- Ta til deg en autentisk fransk atmosfære
- Beundre tradisjonell fransk can-can
- Nyt levende interaksjon med publikum  

Hva bør jeg forvente?

Opplev en kabaret på Paradis Latin
Teateret, bygget av Gustave Eiffel i 1889, er regnet som et nasjonalt landemerke. I dag er det vertskap for hitshowet 'Paradis à la Folie'. 

Showet inneholder prestisjeartister og er anerkjent av gjester fra hele verden. Opptredenene blir utfoldet i autentiske omgivelser og er en fantastisk blanding av moderne ballett, overdådige fanfarer og musikalsk komedie. Showet inneholder også den veldig berømte franske can-can.

The Paradis Latin kombinerer kvalitetsmat, personlig service og en imponerende revy som garanterer deg en uforglemmelig kveld.

Du kan velge mellom kun show, show & champagne (et glass eller en 1/2 flaske), show, en 1/2 flaske champagne & femm makroner eller show & middag.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Kort etter at din bestilling er ferdig, blir din e-billett sendt rett til din e-post, bare skriv den ut og bring den med deg til teateret. 

Hvor er teateret plassert?
The Paradis Latin er plassert i hjertet av Paris, omtrent 500 meter fra Notre Dame, i det berømte Quartier Latin. Bare noen minutters vandring fra to T-banestasjoner (Carinal Lemoine linje 10 og Jussieu linje 7 og 10).

Hvor lenge varer forestillingen?
Forestillingen varer i 1 1/2 time.  

Hva er på menyen?
Du kan se hva som er på tre forskjellige menyer her  

Er det en kleskode?
The Paradis Latin krever et passende antrekk, slips og jakke er ikke påkrevd, men sportsutstyr eller tennissko og joggesko er ikke akseptert. 

Billett-kategorier

Finnes det barnebilletter?
Nei, vi kan ikke tilby barnebilletter til the Paradis Latin. 

Åpningstider

Middag er klokken 20:00. Showet begynner 21:30 og den store finalen er klokken 23:00. The Paradis Latin er stengt på tirsdager.

Bestill

fre, 14 des 2018

Åpningstider

Middag er klokken 20:00. Showet begynner 21:30 og den store finalen er klokken 23:00. The Paradis Latin er stengt på tirsdager.

Veibeskrivelse

Paradis Latin

28 Rue du Cardinal Lemoine 75005 Paris