Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter til attraksjoner og turer i Paris

Velkommen til Parisbilletter.no, siden med et stort utvalg av billetter til kabareter, attraksjoner og sightseeing i Paris. Her kan du raskt, enkelt og sikkert kjøpe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris. Nyt lunsj eller middag i Eiffeltårnet, en guidet tur i Louvre, et cruise langs Seinen eller et besøk i Versailles slott. Du finner alt her!

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Paradis Latin

4.3 (8)
Fra kr 850

The Paradis Latin er det mest parisiske av alle de store kabaretene. Gjør deg klar for en kveld med herlig mat, champagne, og utmerket underholdning.  

Høydepunkter

- Opplev den mest parisiske kabaret av alle
- Velg mellom bare show, show og champagne eller show og middag
- Nyt en fransk kvalitetsmiddag med vin og champagne
- Ta inn en autentisk fransk atmosfære
- Opplev et show koreografert av Kamel Ouali
- Kos deg med levende interaksjon med publikum
 

Hva kan jeg forvente?

Opplev en kabaret på Paradis Latin
Teateret, bygget av Gustave Eiffel i 1889, regnes som et nasjonalt landemerke. I dag er det vertskap for showet 'L’Oiseau Paradis'.

Showet begynner så snart gjestene ankommer Cabaret-hallen. Skuespillere, dansere og artister kaster gjestene inn i en surrealistisk og slående atmosfære! Kreaturer, spesialeffekter og nye teknologier blandes i femten eksepsjonelle dekorasjoner.

Paradis Latin kombinerer kvalitetsmat, personlig service og en fantastisk revy som garanterer deg en uforglemmelig kveld.

Du kan velge mellom: bare show, show og champagne (et glass eller 1/2 flaske), show, 1/2 en flaske champagne og fem makroner eller show og dinner.

Opplev en kabaret på Paradis Latin
Teateret, bygget av Gustave Eiffel i 1889, er regnet som et nasjonalt landemerke. I dag er det vertskap for hitshowet 'Paradis à la Folie'. 

Showet inneholder prestisjeartister og er anerkjent av gjester fra hele verden. Opptredenene blir utfoldet i autentiske omgivelser og er en fantastisk blanding av moderne ballett, overdådige fanfarer og musikalsk komedie. Showet inneholder også den veldig berømte franske can-can.

The Paradis Latin kombinerer kvalitetsmat, personlig service og en imponerende revy som garanterer deg en uforglemmelig kveld.

Du kan velge mellom kun show, show & champagne (et glass eller en 1/2 flaske), show, en 1/2 flaske champagne & femm makroner eller show & middag.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billetter?
Kort etter at din bestilling er gjennomført kommer det en e-post med billetter. Vennligst skriv denne ut og ta den med til teateret. 

Hvor er teateret plassert?
The Paradis Latin er plassert i hjertet av Paris, omtrent 500 meter fra Notre Dame, i det berømte Quartier Latin. Bare noen minutters vandring fra to T-banestasjoner (Carinal Lemoine linje 10 og Jussieu linje 7 og 10).

Hvor lenge varer forestillingen?
Forestillingen varer i 1 1/2 time.  

Hva er på menyen?
Du kan se hva som er på tre forskjellige menyer her  

Er det en kleskode?
The Paradis Latin krever et passende antrekk, slips og jakke er ikke påkrevd, men sportklær, tennissko og joggesko er ikke akseptert. 

Billettkategorier

Finnes det barnebilletter?
Nei, vi kan ikke tilby barnebilletter til the Paradis Latin. 

Åpningstider

Middag er klokken 20:00. Showet begynner 21:30 og den store finalen er klokken 23:00. The Paradis Latin er stengt på tirsdager.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Åpningstider

Veibeskrivelse

Paradis Latin

Adresse
28 Rue du Cardinal Lemoine 75005 Paris

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine