Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Kveldstur i Paris: Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

Se Paris fra tre spekatuklære utsikter på en unik kveldstur. Slipp de lange køene til Eiffeltårnet og ta turen til tårnets topp for å se hvordan byen lyser i mørket. Før dette blir det en sightseeingtur gjennom byen med buss og et cruise på Seinen.

Høydepunkter

- Slipp køen til Eiffeltårnet
- Få tilgang til toppen - tredje etasje
- Nyt et cruise på Seinen
- Lær om byens landemerker via en lydguide
- Opplev Paris om kvelden

Hva kan jeg forvente?

Hva er den beste måten å se Paris - fra bakken, fra vannet eller fra luften? Avgjør selv på denne tredelte opplevelsen, som kombinerer en busstur, et Seine-cruise og en tur opp i Eiffeltårnet. En kjempefin måte å fylle en kveld med parisisk sightseeing.

Kvelden begynner med bussturen, hvor du kan se noen av byens mest kjente landemerker: Notre Dame, Latinerkvarteret, Hôtel des Invalides og mer. Lydguiden gir mye informasjon om historien og kulturen bak disse ikoniske severdighetene. Bussturen er også en flott mulighet til å observere vanlige parisiere som gjør på kveldsrutinene sine (ganske snart vil du være på toppen av Eiffeltårnet, og mennesker vil se ut som maur, så pass på å se folk nå!)

Neste på tur er en times lang cruise langs Seinen. Beundre broene og monumentene i City of Light når du glir nedover elven. Se også Louvren, Musee D'Orsay og mer.

Når du ankommer Eiffeltårnet slipper du den køen til billettluken og kan heller dra rett til tredje etasje, som er det høyeste nivået tilgjengelig for publikum. Fra denne etasjen, som er kjent som "the summit" (toppen) kan du se flere mil ut av byen. Om sommeren ser du solnedgangen over byen, og om vinteren vil du se at byen opplyst. Uansett en uslåelig utsikt!
 

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg en printet kopi til turen, eller vis den på mobiltelefonen din.

Viktig informasjon

- Vær oppmerksom på at guiden er der for å sikre at turen går bra, men dette er ikke en guidet rundtur. Selv om liveguiden ikke forteller om monumentene, lærer du mye av lydguidene som tilbys både på Seine-cruise og bussturen.

Billettkategorier

Voksen (12+)
Barn (3-11)
Spedbarn (0-2): Gratis

Hva er ikke inkludert?

- Henting og levering på hotellet.

Bestill
Fra kr 1,184

søn, 8 okt 2023

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Lydguide

Varighet: 4 timer

Hva er inkludert i prisen?

- Prioritert tilgang til toppen av Eiffeltårnet (3. etasje)
- Cruise på Seinen.
- Busstur gjennom byen.
- Lydguide på bussen og på cruisen.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Kveldstur i Paris: Sightseeing, cruise & Eiffeltårnet

Adresse
Paris City Vision Eiffel Tower Agency 36 Avenue de la Bourdonnais 75007 Paris

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine