Søk billetter

Lignende opplevelser

Versailles og Paris

4.0 (2)
Fra kr 1619
Besøk Versailles , med en guidet tur i palasset, og se de Kongelige apartementer, Speilhallen og Dronningens Soverom . Etter palasset vil du ha tid for deg selv til å oppdage den vakre parken som omkranser palasset.

Etter Versailles kjører vi tilbake til Paris, der vi blir servert lunsj. (3 retters meny, ingen drinker) på en restaurant i hjertet av Paris. På ettermiddagen vil du bli med på en bytur i Paris, og se alle de store monumentene i Paris (med lydkommentarer) som Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg-hagene, Saint-Germain des Prés og Eiffeltårnet .

Etter byturen vil du bli tilbudt en en times lag tur på Seinen, med kommentarer, slik at du kan beundre de vakre broene og lære mer om byens historie.

Turen ender med en heistur opp til 2. etasje i Eiffel tårnet, som viser deg et flott panorama av Paris.

Viktig informasjon :
- De rondleiding wordt in het Engels gegeven!
- Turen er på Engelsk!
- Varighet: Nesten 10 timer.
- Turen starter klokken 08:45 daglig, unntatt mandag.
- Cruise-billett, inngang til Versailles, lunsj (ingen drikke), inngang til Eifelltårnet er inkludert i prisen!
- Ved sjeldne anledninger kan besøket til Eiffeltårnet bli erstattet av et besøk til Montparnasse-tårnet. Montparnasse-tårnet tilbyr den beste panoramautsikten i Paris.
- Vi gjør selvsagt alt vi kan for at turen går til Eiffeltårnet, men dette kan vi ikke garantere når du bestiller.
- Som kunde blir du informert om turens rute på avgangsdagen - ikke før. 
- Dersom turen inkluderer Montparnasse-tårnet i stedet for Eiffeltårnet kan du velge å kansellere bestillingen din (på stedet) og motta full tilbakebetaling. 
- Dersom du aksepterer Montparnasse som alternativ og deltar på turen, kan du ikke be om refusjon i etterkant. 
- Merk at denne turen alltid ender ved Eiffeltårnet, hvilket gir tid og mulighet til å ta massevis av bilder!
- Igjen - besøk til Montparnasse-tårnet i stedet for Eiffeltårnet forekommer svært sjeldent. Langt flesteparten av turdatoene inkluderer et besøk til Eiffeltårnet.

NB:
Under EURO 2016 (fra 10. juni til 10. juli 2016) har Eiffeltårnet innført begrensning i antallet besøkende av sikkerhetsmessige årsaker. Beklageligvis påvirker dette denne turen, og besøket til Eiffeltårnet blir dermed erstattet av et besøk til Montparnasse-tårnet under EURO 2016 (10. juni - 10. juli 2016).
Montparnasse-tårnet tilbyr en fantastisk 360-graders utsikt over Paris, inkludert en fantastisk utsikt over Eiffeltårnet og andre toppattraksjoner og severdigheter i Paris. 
Under EURO 2016 (10. juni - 10. juli 2016) blir du IKKE refundert hvis du bestiller denne turen  og besøket til Eiffeltårnet blir erstattet av et besøk til Montparnasse-tårnet. 
 
- Turen starter ved PARISCityVISION, 3 Rue Der Pyramides, 75001 Paris og slutter ved Eiffeltårnet.

Billett-kategorier

Voksen (18+)
Barn (3-17)
Barn (0-2): Gratis

Åpningstider

Turen starter klokken 08:45 daglig, unntatt mandag.

Veldig bra: 4.0

Bestill

tir, 28 aug 2018

Åpningstider

Turen starter klokken 08:45 daglig, unntatt mandag.

Veibeskrivelse

Versailles og Paris