Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Pris fra 2619 kr

Opera de la Bastille eller allment kjent som Opéra Bastille, også kjent som det nye operahus i Paris fremfører hovedsaklig operaer. Operahuset ble innviet i 1989. Her kan du booke billetter til Opéra Bastille med eller uten middag!

Opéra Bastille er hovedstedet for Paris Nasjonale Opera, Frankrikes fremste operabedrift, sammen med den eldre Opera Garnier. De fleste operafremføringene er vist på Opera Bastille, sammen med noen få ballettfremføringer og symfonikonserter, mens Opera Garnier presenterer en miks av opera og ballettframføringer.

Viktig informasjon:

- Billettene din er på forespørsel, derfor vil det ta opp til 48 timer før vi kan bekrefte bookingen din. Hvis bookingen din er bekreftet sender vi deg en voucher/e-billett (2 voucher/e-billetter hvis du har booket middagspakken) til din epost adresse som en vedlagt PDF fil, og da trekkes betalingen fra ditt kredittkort. Hvis fremføringen er solgt ut, sender vi deg en epost og frigjør/refunderer betalingen som vi har holdt fra kredittkortet ditt.

- Hvis bekreftet, er du absolutt nødt til i skrive ut din voucher/e-billett og ta med kopier til operahuset og/eller restauranten, da inngang IKKE aksepteres uten en utskreven kopi av din voucher/e-billett.

VENNLIGST MERK: Prisen du finner her er høyere enn prisen oppgitt på billetten. Prisen du finner her er inkludert booking og behandlingsgebyr til operahuset, vår agent og oss. Dette resulterer i en høyere pris for billettene som bookes her, enn direkte på operahuset, men vi har ofte billetter som er solgt ut i operahuset. Hvis du ikke ønsker å betale ett booking og behandlingsgebyr, vennligst ikke fortsett bookingen!

 

Bestill billetter

Velg dato
Opera Bastille Paris Info

Opera Bastille Paris
Opera Bastille
Place de la Bastille
75012 Paris

Info

Opera Bastille Paris
Åpen ved varierende datoer, vennligst sjekk kalenderen for tilgjengelige dager!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Nærmeste metro er 'Bastille metro station'

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn