Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Pris fra 1278 kr

Opéra Garnier, eller mer allment Palais Garnier, også kjent som det gamle operahus i Paris som fremfører balletter. Operahuset ble innviet i 1875. Her kan du booke billetter til Opéra Garnier med eller uten middag!

Historisk var Opéra Garnier kjent som Opéra de Paris, eller kun som Opéraen, da det var det primære hjem for Paris Opera og dets tilknyttede Paris Opera Ballett fram til 1989, når Opéra Bastille åpnet på Place de la Bastille. Paris Opera bruker nå hovedsaklig Palais Garnier til ballett.  

Palais Garnier er "sannsynligvis det mest berømte operahus i verden", ett symbol av Paris, som Notre Dame katedralen, Louvre, eller Sacrè Coeur Basilica.Dette er minst delvis på grunn av dets bruk av settingen til Gastron Lerouxs 1920 novelle The Phantom of the Opera, som ble verdensberømt slik som musikalen av Andrew Lloyd Webber.

Her kan du booke 2 typer billetter:

*Kun billett: Dette er kun billetter til opera eller ballett fremføring, og billettene er ett sted mellom kategori 2 eller 3.

*Billett og middag: Dette er billetter til opera eller ballett fremføring (i kategori 2 eller 3) plus en 3-retters middag ETTER fremføringen på Grand Cafe Capucines, nærme Opera Garnier. Det er ikke drikke inkl. i prisen!

Viktig informasjon:

- Billettene din er på forespørsel, derfor vil det ta opp til 48 timer før vi kan bekrefte bookingen din. Hvis bookingen din er bekreftet sender vi deg en voucher/e-billett (2 voucher/e-billetter hvis du har booket middagspakken) til din epost adresse som en vedlagt PDF fil, og da trekkes betalingen fra ditt kredittkort. Hvis fremføringen er solgt ut, sender vi deg en epost og frigjør/refunderer betalingen som vi har holdt fra kredittkortet ditt.

- Hvis bekreftet, er du absolutt nødt til i skrive ut din voucher/e-billett og ta med kopier til operahuset og/eller restauranten, da inngang IKKE aksepteres uten en utskreven kopi av din voucher/e-billett.

VENNLIGST MERK: Prisen du finner her er høyere enn prisen oppgitt på billetten. Prisen du finner her er inkludert booking og behandlingsgebyr til operahuset, vår agent og oss. Dette resulterer i en høyere pris for billettene som bookes her, enn direkte på operahuset, men vi har ofte billetter som er solgt ut i operahuset. Hvis du ikke ønsker å betale ett booking og behandlingsgebyr, vennligst ikke fortsett bookingen!

 

Bestill billetter

Velg dato
Opera Garnier Paris Info

Opera Garnier Paris
Opera Garnier
Place de l’Opéra
75009 Paris

Info

Opera Garnier Paris
Åpen på varierende dager, vennligst sjekk kalenderen for tilgjengelige dager!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Nærmeste metrostasjon er 'Opéra metro station'

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn